Pravila privatnosti

 

Pravila privatnosti – Privacy Policy!
Znamo da brinete o svojim informacijama. Molimo Vas da pažljivo pročitate pravila privatnosti na ovom sajtu. Korišćenjem bilo kog dela ovog sajta, slažete se sa ovim pravilima privatnosti. Ako se ne slažete sa pravilima privatnosti, ne pristupajte ovom sajtu.

Sve nove funkcije ili alati koji se dodaju na nekoj stranici mogu biti predmet pravila privatnosti. Na ovoj stranici možete pogledati pravila privatnosti u svakom trenutku. Mi zadržavamo pravo ažuriranja, izmene i/ili dopune pravila privatnosti na ovoj stranici. Na Vama je da proveravate ovu stranicu kad god želite. Korišćenjem sajta, slažete se sa ovim pravilima privatnosti.

Zabranjeno je da koristite bilo koji deo ovog sajta za neku nezakonitu radnju niti za bilo koje neovlašćene svrhe.

Zabranjeno je postavljanje virusa ili bilo kakvog koda destruktivne prirode na ovom sajtu.

Mi koristimo usluge koje nudi Google poput Google Analitics (GA) servisa. GA dozvoljava ponovno dolaženje do ljudi koji su posetili ovaj sajt metodom Remarketing – ponovnog oglašavanja.

Kolačići – Cookies!
Kolačići se mogu koristiti za praćenje Vaše posete raznim staranicama u cilju poboljšanja prilagođenih oglasa koje prikazuje Google ili neka treća lica. Pri poseti nekih stranica pojavljuju se reklame koje prikazuje Google ili neko treće lice. Oni mogu prikupljati podatke o Vama, dok mi ne prikupljamo iste, niti kontrolišemo njihov sadržaj koji se prikazuje.

Neki od Vas se brinu o svojoj privatnosti, i ako ne žele da ostavljaju nikakve tregove, mogu podesiti svoj pregledač tako da blokira sve kolačiće i prikazivanje reklama.

Znajte da informacije koje unosite javno na svokom sajtu mogu biti indeksirane u pretraživaču, uključujući i Google.

Sigurnost – Security!
Sigurnost Vaših podataka je veoma važna. Mi nikada nećemo tražiti od Vas da unesete bilo koje poverljive informacije poput broja kreditne kartice. Ako želite da kupite nešto što vidite na sadržaju na našem sajtu, bićete preusmereni na neki drugi siguran sajt poput www.amazon.com, www.google.com, www.yahoo.com ili neki slični, koji imaju svoja pravila privatnosti. Ako mi tražimo neke podatke od Vas, to može biti e-mail, korisničko ime i lozinku, ili nešto poput toga što je nebitno i ne može se koristiti za zloupotrebljavanje. Ako želite možete uneti i neispravne podatke pri registrovanju za neku igricu.

Ako želite da obavimo bilo koju radnju sa unetim Vašim podacima (izmenu, brisanje…) možete nas kontaktirati na vojanw@gmail.com

Mi možemo menjati pravila privatnosti i uvek će to biti istaknuto na ovoj stranici.